Раніше ми ділилися з вами рецептом смачнющого яблучного чаю та улюбленого карамельного лате. Сьогодні ж розповімо, як приготувати незвичний малиновий чай з корицею.

Цікаво "Позолочене століття": велика прем'єра від творця "Абатства Даунтон"

Пряний малиновий чай

Порції: 4

Інгредієнти:

  • 4 склянки води;
  • 2 столові ложки цукру;
  • пів склянки розтертої малини;
  • 1 паличка кориці;
  • 6 бутонів гвоздики;
  • 2 великі смужки свіжої лимонної цедри;
  • 4 пакетики чаю;
  • пів склянки малини свіжої або замороженої.

Приготування

У каструлю влийте воду та всипте цукор. Доведіть суміш до кипіння, помішуючи, поки цукор не розчиниться.

Заберіть каструлю з вогню і додайте розтерту малину, паличку кориці, гвоздику, цедру лимона і пакетики чаю.

Залиште чай настоятися від 3 до 5 хвилин. Витягніть пакетики чаю. Поставте ситечко на порційні чашки, а потім розлийте чай по чашках.

Зверху кожну чашку посипте малиною, що залишилася, і подавайте.


Малиновий чай з корицею / Фото Unsplash