Цей яблучний чай точно зігріє вас у холодну пору та наповнить яскравими літніми смаками зимові дні. Приготуйте і ви точно не пошкодуєте!

Цікаво "Позолочене століття": велика прем'єра від творця "Абатства Даунтон"

Рецепт яблучного чаю

Інгредієнти:

  • 1 лимон;
  • 4 склянки яблучного соку;
  • 2 склянки води;
  • палички кориці;
  • 1 столова ложка подрібненого кардамону;
  • 1 чайна ложка цілої гвоздики;
  • 6 пакетиків чорного чаю;
  • тонкі скибочки яблук.

Приготування

За допомогою овочечистки зніміть шкірку з половини лимона. Вичавіть з нього сік. Змішайте яблучний сік, воду і 1 столову ложку лимонного соку у великій каструлі.

Залийте гарячою водою корицю, кардамон, гвоздику та скибки лимонної цедри. Процідіть суміш та додайте її до суміші яблучного соку.

Доведіть сік до кипіння. Накрийте кришкою і тушкуйте 10 хвилин. Заберіть з вогню та додайте пакетики чаю. Накрийте кришкою і залиште постояти 5 хвилин.

Витягніть чайні пакетики. Подавайте в кухлях. За бажанням покладіть на кожну порцію чаю скибочки яблук.


Яблучний чай / Фото Unsplash