Приготуйте яблука з корицею у духовці. Ця страва стане вашим улюбленим перекусом. Читайте детальний рецепт у нашому матеріалі.

Цікаво знати Смачні десерти з найкращих українських макаронів: що приготувати для всієї родини

Рецепт яблук з корицею

Ніжний яблучно-карамельний смак вам точно буде до вподоби. Цей десерт можна їсти з морозивом, печивом чи йогуртом, або ж смакувати окремо.

Інгредієнти

  • 6 яблук;
  • ¾ склянки коричневого цукру;
  • 3 столові ложки кукурудзяного крохмалю;
  • 2 столові ложки вершкового масла;
  • 2 столові ложки лимонного соку;
  • 1,5 чайна ложка меленої кориці;
  • дрібка солі.

Спосіб приготування


Яблука з корицею / Фото Unsplash

Крок 1. Почистьте яблука, виріжте серединку та наріжте невеликими скибочками.

Крок 2. У невеликій посудині змішайте яблука, цукор, кукурудзяний крохмаль, розтоплене вершкове масло, лимонний сік, корицю та сіль. Перемішуйте до тих пір, поки яблука не впустять сік.

Крок 3. Перекладіть суміш у форму для запікання та накрийте фольгою. Розігрійте духовку до 170 градусів, випікайте 45 хвилин. За 10 хвилин до готовності, накрийте яблука кришкою. Перед подачею дайте охолонути 5 хвилин і насолоджуйтесь.

До теми Оригінальна альтернатива макаронам: спробуйте приготувати локшину з цукіні та авокадо