Макаронна запіканка з індичим фаршем ідеально урізноманітнить ваш щоденний раціон. Більш того, варто тільки раз дати спробувати сім'ї цю страву і байдужих не залишиться. А ще вона доволі універсальна – можна подавати як на обід, так і на вечерю. Корисним рецептом поділився дієтолог Андрій Невський.

І ще Нутовий омлет: рецепт оригінального варіанту веганського сніданку

Запіканка з макаронами та індичкою

Інгредієнти:

  • макарони "пір'я" – 120 грамів;
  • фарш індички – 200 грамів;
  • сир моцарела – 40 грамів;
  • сіль, перець та спеції – на ваш смак.

Як приготувати макаронну запіканку вдома

  1. Макарони відваріть до стану "аль-денте", а фарш індички зі спеціями протушкуйте до готовності з водою.
  2. Перекладіть макарони та фарш у форму для запікання, перемішайте усе добре та посипте тертим сиром.
  3. Відправте у розігріту духовку на 10 хвилин або поки не з'явиться золотиста скоринка.

Смачного!

Читайте також Осінній must cook: сезонний рецепт гарбузового крем-супу

Текст публікації Андрія Невського:

Запіканка з макаронами

І знову рубрика "Прості і швидкі рецепти". Іноді щоб урізноманітнити звичну страву, треба поміняти подачу.

КБЖУ: 182 / 12.7 / 6.1 / 19.1

Інгредієнти:

широкі макарони (ми взяли "пір'я"), 120 г;
фарш індички, 200 г;
сир моцарела, 40г;
сіль, перець, спеції на смак.

Приготування:

Макарони відварити "альденте", фарш індички зі спеціями протушкувати з водою.
Заповнити м'ясним соусом макарони, присипати сиром, запекти в духовці до золотистої скоринки 10 хвилин.

Смачного!