Про традиційний спосіб приготування пасти знають усі, і ви, мабуть, погодитеся, що це одна з найпростіших страв, яка не вимагає особливих кулінарних здібностей. Але ми знаємо, чим вас ще здивувати. Йдеться про ще простіший спосіб зробити макарони смачними.
І ще Як приготувати макарони, які не залишать байдужого нікого: рецепт крутої запіканки з індичкою
Блогерка Lilsipper розповіла у своїх соцмережах, що для приготування макаронів, їх зовсім не потрібно варити, смажити, тушкувати, запікати і навіть просто розігрівати. Їх достатньо залити холодною водою.
Але є один важливий нюанс – макаронні вироби мають бути безглютеновими. Тоді вони просто набрякнуть і таким чином будуть готові. Щоправда, для вживання вони стануть придатні аж через 2 – 3 години. Тому цей спосіб хоч і найпростіший, але далеко не найшвидший.
Приправити пасту ви зможете вже після того, як вона буде готова.
Читайте також Ці 3 способи допоможуть зберегти авокадо якнайдовше свіжим
Безглютенові макарони можна просто залити холодною водою / колаж 24 канал