Як би це дивно не звучало, але хліб за 5 хвилин та ще й у мікрохвильовці – це цілком реально. А для випікання й зовсім достатньо однієї хвилини. При цьому вам не доведеться мити гору посуду, адже хліб готуватиметься у тій же чашці, в якій ви його будете й замішувати. Тож менше тексту і перейдемо ближче до справи.

І ще Без окропу, мікрохвильовки й навіть плити: нестандартна ідея приготувати макарони

Як спекти хліб у мікрохвильовці за 1 хвилину

  1. У звичайну чашку вилийте білок одного яйця.
  2. Додайте столову ложку клітковини та дрібку солі. Усе добре перемішайте.
  3. Відправте чашку у мікрохвильовку на 1 хвилину.

У результаті ви отримаєте невеликий хліб, який можна розрізати та приготувати з нього улюблені бутерброди.

Читайте також Як натерти часник і не забруднити посуд: трюк, про який ви й не здогадувалися

Текст публікації Єви Шишової:

Калорійність такого хліба ~ 10 ккал. Як це виглядає насправді: у білку 17 ккал, а ккал із клітковини не засвоюються і частково забирають калорії білка на перетравлення, такий хліб чистить кишківник і надовго насичує