Як би це дивно не звучало, але хліб за 5 хвилин та ще й у мікрохвильовці – це цілком реально. А для випікання й зовсім достатньо однієї хвилини. При цьому вам не доведеться мити гору посуду, адже хліб готуватиметься у тій же чашці, в якій ви його будете й замішувати. Тож менше тексту і перейдемо ближче до справи.
І ще Без окропу, мікрохвильовки й навіть плити: нестандартна ідея приготувати макарони
Як спекти хліб у мікрохвильовці за 1 хвилину
- У звичайну чашку вилийте білок одного яйця.
- Додайте столову ложку клітковини та дрібку солі. Усе добре перемішайте.
- Відправте чашку у мікрохвильовку на 1 хвилину.
У результаті ви отримаєте невеликий хліб, який можна розрізати та приготувати з нього улюблені бутерброди.
Читайте також Як натерти часник і не забруднити посуд: трюк, про який ви й не здогадувалися
Текст публікації Єви Шишової:
Калорійність такого хліба ~ 10 ккал. Як це виглядає насправді: у білку 17 ккал, а ккал із клітковини не засвоюються і частково забирають калорії білка на перетравлення, такий хліб чистить кишківник і надовго насичує