Ми вам розповімо таємниці, які від нас намагаються приховати усі працівники мережі.

Читайте також: 7 лайфхаків з їжею з Макдональдза, які потрібно обов'язково спробувати

Їжа без приборів

Ви коли-небудь задумувалися про те, чому картоплю фрі, наггетси чи гамбургери потрібно їсти руками?

Відповідно такий хід призводить до того, що кількість замовлень і, відповідно, прибуток збільшуєтьсямінімум вдвічі.

Фото steaklovers

Молочний коктейль

Багато людей не хочуть вживати фастфуд через велику кількість калорій. Тому, прийшовши у відповідний заклад, їм доводиться замовляти оптимальну страву чи напій. Таким, зокрема, досить часто є молочний коктейль. Але навіть стандартна порція напою містить 70 грамів цукру. Це втричі перевищує добову норму для кожної людини.

Фото autogear

Картопля фрі

Багато хто впевнений в тому, що картопля фрі виходить настільки смачною завдяки особливому сорту та правильному приготуванню. Проте в багатьох закладах з фастфудом для приготування картоплі фрі використовують 19 добавок. Сюди входять: ароматизатори, спеції, підсилювачі смаку та інші додатки, які викликають звикання.

Фото u2b

Аромати з кухні

Досить часто в закладах харчування можна чути приємні аромати картоплі, котлет, кави чи інших продуктів. Але ми не випадково відчуваємо ці запахи, адже здебільшого це спеціальний спосіб заманити клієнта і змусити купити більше. Деякі заклади іноді можуть навіть використовувати штучні ароматизатори.

Цікаво: 11 секретів "шведського столу", про які вам варто знати

Час пік

Якщо ви хочете отримати порцію свіжої картоплі, м'яса чи гамбургера, приходьте в заклад в час пік. Так, вам доведеться стояти в черзі, так, це буде не швидко, але тоді ви точно не отримаєте страву, яка була приготовлена зранку чи навіть вчора.

Фото 34travel