А ви також переконані, що заради стрункої фігури треба відмовитися від солодощів і позбавити себе смакоти? А от і ні! Худнути потрібно смачно! А якщо ви полюбляєте солодке, то не відмовляйте собі у смаколиках. Просто готуйте їх правильно та вписуйте у свою денну норму калорій. І тоді жодна страва не пустить нанівець ваші старання на шляху до фігури мрії.

І ще Кокосова насолода: рецепт незвичайного білого гарячого шоколаду з ромом

Дієтологиня Надія Пахірко підготувала дієтичний рецепт шоколадних рулетиків. Тонкі млинці можна урізноманітнити будь-якими добавками на свій смак.

Шоколадні млинці з ягодами: покроковий рецепт

Інгредієнти:

  • Молоко 1,5% – 75 грамів;
  • Борошно рисове цільнозернове – 75 грамів;
  • Яйце – 2 штуки;
  • Ягоди – 120 грамів;
  • Сир 2% – 170 грамів;
  • Какао – 6 грамів;
  • Замінник цукру – на свій смак.

Спосіб приготування:

  1. Змішайте у мисці молоко, борошно, какао та яйця. Усе добре перемішайте до однорідної маси.
  2. Смажте млинці на добре розігрітій сковороді по 2 хвилини з кожного боку.
  3. Для начинки змішайте сир, ягоди та замінник цукру.
  4. Змастіть начинкою млинці, які уже трохи охолонули та додайте ягоди.
  5. Згорніть млинці у рулетики та наріжте порційно.

Смачного!

Читайте також Ялинка з нутелою: приголомшливий десерт з 5 інгредієнтів

Дієтичні шоколадні млинці
Дієтичні шоколадні млинці / Фото instagram

Текст публікації Надії Пахірко:

Шоколадний млинець з ягодами

Дівчатка, хто впевнений, що заради стрункої фігури треба відмовитися від солодощів і позбавити себе смакоти? Колись я теж так думала, тому ніяк не могла схуднути. Але як я рада, що знайшла секрет, який допоміг схуднути мені. Схуднення має бути в насолоду! Якщо ви ласун, то не відмовляйте собі в солодощах. Просто готуйте їх правильно та вписуйте у свою норму КБЖУ.

На підтвердження своїх слів поділюся з вами рецептом правильних ласощів

Шоколадний млинець з ягодами

Інгредієнти:
Молоко 1,5% – 75 г
Борошно рисове цільнозернове – 75 г
Яйце - 2 шт
Ягоди – 120 г
Сир 2% - 170 г
Какао - 6 г
Замінник цукру

Готуємо:
Змішати молоко, борошно та яйця.
Готувати млинець на добре розігрітій сковороді антипригарної по 2 хвилини з кожного боку.
Змішати всі інгредієнти для начинки (сир, замінник цукру, ягоди).
Змастити начинкою млинець і викласти ягоди.
Згорнути млинець у рулет та нарізати на порції.