Поке стрімко увірвався у наше життя. Цей боул-салат готують зараз усі й усюди. Ця страва займає топові позиції серед замовлень у ресторанах по всьому світу. Але насправді усе дуже просто – рис, риба й свіжі овочі – ідеальне поєднання, яке до смаку кожному.

До слова Форма має значення: як обрати для страви правильний вид макаронів

Тож спробуйте приготувати у себе на кухні цей простий і водночас вишуканий салат. Рецепт підготувала нутриціологиня Надія Пахірко, адаптувавши його для тих, хто хоче схуднути.

Як приготувати поке з тунцем: покроковий рецепт

Інгредієнти:

  • тунець консервований – 75 грамів;
  • яйце – 1 штука;
  • огірок – 50 грамів;
  • перець болгарський – 50 грамів;
  • авокадо – 35 грамів;
  • кукурудза консервована – 50 грамів;
  • булгур – 75 грамів.

Спосіб приготування:

  1. Булгур (у традиційному рецепті використовують рис) поставте відварювати до повної готовності.
  2. Тим часом наріжте овочі, рибу та приготуйте яйце пашот.

Смачного!

Читайте також Незвичайний детокс-салат з руколи та лохини: корисний рецепт для справжніх гурманів


Поке з тунцем / Фото instagram

Текст публікації Надії Пахірко:

Я за традицією продовжую з вами ділитися смачненьким з конструктора меню нового проєкту. Це абсолютно нові рецепти, які раніше ніде не публікувалися. Ділюся з вами від душі, щоб ви теж могли худнути смачно, пригощати свою родину правильною та здоровою їжею.

Обіцяний рецепт обіду з конструктора.

Поке з тунцем

КБЖУ на 100 гр: 133/9/3/15

Інгредієнти:
тунець консервований - 75 грамів
яйце - 1 штука
огірок - 50 грамів
перець болгарський - 50 грамів
авокадо - 35 гр
кукурудза консервована - 50 грамів
булгур - 75 грамів

Готуємо
Булгур відварюємо до готовності.
Овочі і рибку нарізаємо.
Готуємо яйце пашот.
Збираємо боул: на тарілку викладаємо булгур, овочі, рибку і зверху яйце.

Смачний обід готовий! Смачного!