Ми підготували декілька корисних порад, завдяки яким ви будете витрачати значно менше часу на кухні. Тепер вам не доведеться докладати багато зусиль для миття тертки.

Читайте також Три яскравих коктейлі із Soplica, які подарують по-справжньому сонячний настрій

Для того, щоб після натирання терка була мінімально забруднена, перед процесом тертя злегка змастіть її олією. Особливо це зручно, якщо доведеться натирати сир м’яких сортів. До речі, для зручності натирання плавленого сирка його варто покласти в морозильну камеру на декілька хвилин.

Після натирання потрібного вам продукту використайте сиру картоплю. Завдяки її ви зможете трохи прочистити усі дірки в терці, яку вичистити можна, злегка постукавши по твердій поверхні.

Цікаво Що робити, щоб їжа довше залишалася гарячою: кулінарні лайфхаки

Після цього тертку ополосніть водою. Якщо вам не вдалося повністю відмити кухонний прилад, використайте чисту зубну щітку. Це класний спосіб відчистити навіть найменші терки.

Детальніше дивіться у відео: