Усі страви будуть наче щойно з духовки. От побачите!

Читайте також: 10 класних лайфхаків із харчовою плівкою, про які ви навіть не здогадувалися

Гаряча їжа вдома

Якщо вам потрібно зберегти страви гарячими якнадовше, скористайтеся будь-яким із цих способів.

Режим "Підігрів" у мультиварці

Якщо у вас є мультиварка, відправте до її ємності страву й увімкніть підігрів. Але врахуйте, що й при цьому режимі процес готування триватиме.

Умультиварці можна підігріти будь-яку страву / Фото Homeasking

Цікаво: Подбайте про безпеку та здоров'я: посуд та їжа, які не можна нагрівати в мікрохвильовці

Водяна баня

Це найдавніший і найпростіший спосіб. Поставте на вогонь каструлю з водою, а зверху – тарілку з їжею, яку підігріватиме водяна пара. Час від часу перемішуйте страву й доливайте до каструлі води.

Духовка

Не охолоне їжа й у духовці, розігрітій до 90 градусів. Періодично за допомогою кухонного термометра перевіряйте, щоб температура страви була не нижчою за 60 градусів. За потреби духовку можна нагріти трішки більше, але при цьому слід уважно стежити за станом страви в ній.

Духовка збереже страву гарячою / Фото Gastronom

Гаряча їжа в подорожі

У дорозі часом так хочеться посмакувати домашніми наїдками. Саме для таких випадків існують термоси, термосумки, контейнери з підігрівом. Якщо їх немає – згодяться обгорнені фольгою ланч-бокси. Фольга затримує тепло, тому страви довше лишаються гарячими.

Для подорожей краще придбати термопосуд / Фото Comfy