Як лише з кавуна та м'яти приготувати вдома божественний літній напій: швидкий рецепт
Джерело:
інстаграм Наді АндрєєвоїСерпень – сезон кавунів. А це наштовхує на нові кулінарні ідеї. Звичайно ж, хочеться відразу ж відрізати собі красиву велику скибочку і їсти, щоб сік стікав по підборіддю. Але ми пропонуємо не шукати легких шляхів і трохи поекспериментувати. Ловіть рецепт освіжаючого напою з кавуном.
Кавун – ідеальна ягода, з якої можна робити безліч різних фрешів, смузі та десертів. Одним з найпростіших варіантів вживання кавуна поділилася нутриціологиня Надя Андрєєва. Вона розповіла, як приготувати свіжий напій, який експертка називає справжнім еліксиром для спекотного літа.
І ще Не твердими сортами єдиними: як корисно й смачно готувати макарони з м'якої пшениці
Усім відомо, що харчування має бути якісним. Макаронні вироби "Тая" – це 100% натуральний продукт без будь-яких домішок та барвників. Вони чудово тримають форму і не розварюються, тому сподобаються навіть найвимогливішим поціновувачам макаронів.Кавун + м'ята: рецепт освіжаючого літнього напою
Інгредієнти:
- 500 грамів кавуна;
- Листя м'яти;
- Холодна фільтрована вода (1 – 1,5 літра);
- Лід.
Спосіб приготування:
- Наріжте кавуна великими кубиками.
- Змішайте кавун, м'яту і лід в глечику, а потім залийте водою. Залиште в холодильнику на 2 – 8 годин.
Читайте також Найкраще морозиво цього літа: приготуйте вдома кавуновий сорбет