Ніжний мус з авокадо + червона риба: оригінальні бутерброди для святкового столу

4 січня 2022, 17:31
Читать новость на русском

Варіацій бутербродів існує безліч, але такі доволі рідко зустрічаються на українських застіллях. Тож зберігайте рецепт та здивуйте своїх гостей.

Крім традиційних салатів та головних страв, для прийому гостей часто готують й бутерброди. Такою закускою можна вигідно урізноманітнити святковий стіл. Особливо, якщо підібрати незвичайне поєднання продуктів.

І ще "Гаррі Поттер 20 років потому…": де дивитися довгоочікувану прем'єру в Україні

Одним з таких варіантів поділилася нутриціологиня Олена Фаградян.

Рибні бутерброди з авокадо та песто

Інгредієнти на 4 порції (збільшуйте кількість інгредієнтів за потреби):

  • 1 авокадо;
  • 50 грамів яблука;
  • 15 грамів соусу песто;
  • 3 столові ложки оливкової олії;
  • 1 столова ложка лимонного соку;
  • слабосолена сьомга або лосось;
  • сіль, перець – на ваш смак;
  • зелень.

Спосіб приготування:

  1. М'яку частину авокадо та почищене яблуко покладіть у блендер, туди додайте також песто, лимонний сік та олію. Приправте до смаку та збийте до однорідної консистенції. Намазка готова.
  2. Намажте скибочки хліба мусом з авокадо та песто, зверху покладіть 2 шматочки червоної риби і посипте усе зеленню. Можна використати і кріп, і зелену цибулю.

Порада: смачніше буде, якщо замість звичного хліба взяти грінки.

Смачного!

Читайте також Гарно і вишукано: цікаві способи скласти серветки на новорічний стіл


Бутерброди на святковий стіл / Фото kulinarnayamozaika

Якщо ви кіноман, який цінує якісну картинку, тоді вам на OLL.TV. Тут кожен знайде, що переглянути. У каталозі OLL.TV понад 15 000 фільмів і серіалів у бездоганній якості, українські та закордонні телеканали, прямі трансляції спортивних подій та багато іншого!

Текст публікації Олени Фаградян:

Ніжний мус з авокадо з соусом песто

1 авокадо
50 гр яблука
15 гр соусу песто
3 ст л оливкової олії
1 ст л лимонного соку
сіль, перець на смак

М'якуш авокадо і очищене яблуко покласти в чашу блендера, додати песто, лимонний сік та масло. Поперчити, посолити до смаку.
Збити до однорідної консистенції.
Я подавала на грінки з чіабати зі слабосоленою сьомгою, посипати зеленою цибулею.
Просто нереально легкий сніданок на додаток до улюбленої чашки ранкової кави.