Ідеальні сирники: 5 незвичайних варіантів від дієтологині
Джерело:
інстаграм Юлії ШевчукСирники – неймовірна смачна страва, яку обожнюють мільйони людей. Кожна господиня готує їх по-своєму.
Та й у світі існує безліч різних рецептів сирників. 5 цікавими та смачними варіантами поділилася дієтологиня Юлія Шевчук.
Цікаво Форма має значення: як обрати для страви правильний вид макаронів
Як приготувати ідеальні сирники: 5 цікавих рецептів
За словами Юлії Шевчук, сирники, приготовані за цими рецептами, виходять пухкими та не розвалюються. А секрет простий – рисове борошно замість пшеничного. Це дозволяє сирникам бути ніжними та гарно тримати форму.
1. Класичні
Для приготування знадобиться: 400 грамів пастоподібного кисломолочного сиру (жирність від 5%), 40 грамів рисового борошна, 1 яйце та банан (його потрібно подавити виделкою). Всі інгредієнти необхідно змішати, сформувати сирники та обсмажити на кокосовій олії.
2. Солоні сирники
Інгредієнти: 200 грамів кисломолочного сиру, 15 грамів рисового борошна, 1 яйце, 15 грамів кукурудзяного крохмалю та 50 грамів твердого тертого сиру. Все потрібно змішати, сформувати сирники та обсмажити до золотистого кольору на середньому вогні.
3. З фініками
Візьміть 300 грамів кисломолочного сиру, 2 столові ложки рисового борошна, 1 яйце, 10 фініків, очищених від кісточки та дрібно порізаних, 1 чайну ложку розпушувача. Все змішуємо, формуємо сирники та обсмажуємо.
Смачні сирники можна приготувати досить швидко / Фото Pixabay
Корисно 33 салати лише з трьох інгредієнтів: смачні ідеї для всієї родини
4. Ягідні
Беремо 400 грамів кисломолочного сиру, 40 грамів рисового борошна, 1 яйце, 150 грамів ягід, ½ збитого банана. Усі інгредієнти змішуємо, формуємо сирники та обсмажуємо.
5. Шоколадні
250 грамів кисломолочного сиру, 4 столові ложки манки, 1 яйце, 2 столові ложки какао, збитий банан. Формуємо сирники та обсмажуємо.
Текст публікації Юлії Шевчук:
5 рецептів ідеальних сирників
Часто питаєте, як вони у мене виходять такі пухкі й не розлазяться. Чесно скажу, скільки рецептів я не пробувала, а секрет максимально простий – просто готуйте їх із рисовим борошном. Вони виходять максимально ніжні, добре тримають форму і борошно зовсім не перебиває смак кисломолочного сиру.
Зберігайте:
Класичні
400 грамів кисломолочного сиру 5% і більше (в ідеалі брати у брикеті, пастоподібний або ж перебийте у блендері) + 40 грамів рисового борошна + 1 яйце + банан (попередньо перемнути виделкою). Все перемішуємо, формуємо сирнички й обсмажуємо на кокосовій олії.
Солоні сирнички
200 грамів кисломолочного сиру + 15 грамів рисового борошна + 1 яйце + 15 грамів кукурудзяного крохмалю + 50 грамів твердого тертого сиру. Все перемішуємо і смажимо сирнички до золотистого кольору з обидвох сторін на середньому вогні.
З фініками
300 грамів кисломолочного сиру + 2 столові ложки рисового борошна + 1 яйце + 10 очищених від кісточки та дрібно порізаних фініків + 1 чайна ложка розпушувача.
Ягідні
400 грамів кисломолочного сиру + 40 грамів рисового борошна + 1 яйце + 150 грамів смородини (або інших ягід на свій смак) + 1/2 банану, попередньо вимнутого виделкою.
Шоколадні
250 грамів кисломолочного сиру + 4 столові ложки манки + 1 яйце + 2 столові ложки какао + банан, попередньо роздавлений виделкою.