Які бутерброди приготувати на сніданок: 4 крутих варіанти від Аніти Луценко

23 серпня 2021, 09:13
Читать новость на русском

Бутерброди можуть стати відмінним початком дня та забезпечать необхідною енергією. Звичайно ж, мова йде про корисні варіанти.

Для приготування знадобиться мінімум часу і зовсім небагато продуктів. 4 варіанти смачних бутербродів назвала фітнес-тренерка Аніта Луценко.

Важливо Форма має значення: як обрати для страви правильний вид макаронів

Які бутерброди приготувати

  • Класична брускета з помідорами та базиліком

Смачні помідори дрібно нарізаємо, додаємо ароматний базилік і беремо хрустку чіабатту (її необхідно підсушити на сухій сковороді). Солимо й перчимо.

Знову й гадки не маєте, що ж сьогодні приготувати? Макарони – завжди чудова ідея, адже існують тисячі рецептів. Тож потіште себе та своїх рідних продукцією від бренду "Тая".
  • Брускета з авокадо та в'яленими томатами

Хліб намазуємо смачним вершковим сиром, додаємо авокадо, нарізане слайдами, і в'ялені томати.

Бутерброди можуть бути корисними та смачними / Фото Pixabay

Корисно 5 варіантів корисної вечері, які швидко та легко готуються

  • Брускета с овочами та куркою

Курку потрібно відварити. Додаємо також свіжий огірок, кабачок або перець, приготовані на грилі.

  • Брускета с рікотою, редисом і руколою

Пікантність редису, пряність руколи, ніжність рікоти – все це ідеально поєднується з підсмаженим на грилі чи у тостері шматочком хліба, скропленого оливковою олією,
– зазначила Аніта Луценко.

Бутерброди стануть відмінним початком дня / Фото Pixabay

Текст публікації Аніти Луценко:

Як не крути, а бутерброд, крутон, брускета – це зручно і смачно, і швидко.

Варіанти:

1. Класична брускета з помідорами та базиліком.

Смачні помідори (дрібно порізати), ароматний базилік, хрустка чіабатта (підсушити на сухій сковороді). Сіль, перець.

2. Брускета з авокадо та в'яленими томатами.

Смачний вершковий сир як намазка на хліб, в'ялені томати + авокадо слайдами.

3. Брускета з овочами та куркою.

Відварна курка. Огірок, кабачок або перець-гриль.

4. Брускета з рікотою, редискою та руколою.

Пікантність редису, пряність руколи, ніжність рікоти – все це ідеально поєднується з підсмаженим на грилі чи у тостері шматочком хліба, скропленим оливковою олією.