Як зробити поживний та корисний бутерброд
Голодний шлунок радіє навіть простому бутерброду. Але ж навіть зі швидким перекусом можна проявити творчість і вигадати щось незвичайне. А крім того, смачнюще й дуже-дуже корисне!
Просто приділіть трохи більше часу заготовкам і додайте дрібку фантазії. Ви будете задоволені результатом.
Читайте також Як швидко розморозити м'ясо: спосіб, який використовують навіть професійні кухарі
Хліб має значення
Для бутербродів можна використовувати хліб із борошна не лише вищого ґатунку, а й набагато корисніший цільнозерновий, і не на термофільних спиртових дріжджах, а на заквасці.
Фото kuhari
Готуйте м'ясо самі
М'ясо для бутербродів краще готувати вдома. Запечіть у духовці чи на грилі курку, індичку або нежирні частини свинини, а потім наріжте тоненькими скибочками або ж подрібніть.
Фото smachno
Овочі теж важливі
Додавайте до бутербродів свіжі овочі та зелень: огірки, помідори, шпинат, болгарський перець. Це не лише поліпшить смак бутербродів, а й збагатить ваш перекус безліччю украй важливих нутрієнтів.
Фото smachno
Майонезу є здорова альтернатива
Замініть магазинний майонез на приготований власноруч або ж на інший домашній соус. І не ігноруйте гірчицю – вона багата на антиоксиданти, залізо, кальцій, фосфор та селен.
Фото kuhari
Додавайте трохи оливкової олії
Оливкова олія зробить сендвіч мегакорисним завдяки омега-3-жирним кислотам та антиоксидантам. З оливковою олією можна приготувати заправку. Вона чудово замінить майонез чи будь-який інший соус на його основі, анітрохи не програвши їм у смаку.
Фото pinterest