Багато людей люблять японську кухню. Але іноді хочеться спробувати щось на кшталт суші вдома. На приготування вам знадобиться 5 хвилин, не враховуючи часу, необхідного для відварювання рису.

Цікаво Усі серії "Зломовчання" з Ксенією Мішиною вже з'явилися на OLL.TV: відгуки глядачів

Ліниві суші у формочках для випікання

Інгредієнти:

  • рис для суші;
  • 200 грамів слабосоленого лосося;
  • 2 листи норі;
  • вершковий сир;
  • 2 столові ложки рисового оцту;
  • соєвий соус;
  • силіконова форма для випікання.


Інгредієнти для лінивих суші / Фото 5-Minute Crafts

Як приготувати

Відваріть рис, дотримуючись інструкцій на упаковці. У вас повинно вийти близько 300 грамів готового рису. Додайте до нього рисовий оцет та перемішайте.

Пошматуйте норі та перемішайте їх з рисом. Візьміть силіконову форму для випікання. Ви також можете використовувати форму для льоду. На дно покладіть тонкий шматочок риби. Додайте 1 чайну ложку вершкового сиру на кожне дно. За бажанням можна додати скибочки огірка або авокадо.
Зверху покладіть рис. Обережно дістаньте суші з форми.


Готуємо у формочках / Фото 5-Minute Crafts

Подавайте ліниві суші з соєвим соусом, маринованим імбиром і васабі. Смачного!