Від неї буде в захваті вся ваша компанія. (Адже з друзями їсти смачніше!) Тож гайда на кухню! Рецепт – ось.

Читайте також Десерти з Soplica: топ-4 рецепти, які подарують неземну насолоду

Інгредієнти для тіста:

  • сметана – 4 столові ложки;
  • майонез – 4 столові ложки;
  • яйця – 2 штуки;
  • борошно – 9 столових ложок.


Як виявляється піцу готувати не так той важко / Фото pixabay

Для начинки:

  • сир твердий – 50 грамів;
  • шинка або ковбаса – 100 грамів;
  • помідор – 1 штука;
  • зелень – на ваш смак.

Приготування:

  • Нарізаємо ковбасу соломкою.
  • На грубій тертці натираємо твердий сир.
  • Миємо й нарізаємо помідор.
  • Готуємо тісто. Для цього до глибокої миски відправляємо яйця й дрібку солі. Збиваємо до утворення невеликої пінки.
  • В яєчну масу додаємо кефір чи сметану. Знову все збиваємо міксером.
  • Просіюємо через сито пшеничне борошно. Відправляємо його до яєчної маси. Замішуємо однорідне тісто.
  • На маленький вогонь ставимо сковорідку, змащуємо її олією й перекладаємо на неї тісто. Розподіляємо його по всій сковорідці.
  • Рівномірно викладаємо на тісто ковбасу та помідори.
  • Начинку посипаємо тертим сиром. Накриваємо сковорідку кришкою й готуємо піцу на невеликому вогні близько 10 хвилин.

Піца готова!

Нарізаємо її на порції й подаємо до столу.


Лише кілька хвилин і смачна піца на вашому столі / Фото pixabay