Від неї буде в захваті вся ваша компанія. (Адже з друзями їсти смачніше!) Тож гайда на кухню! Рецепт – ось.
Читайте також Десерти з Soplica: топ-4 рецепти, які подарують неземну насолоду
Інгредієнти для тіста:
- сметана – 4 столові ложки;
- майонез – 4 столові ложки;
- яйця – 2 штуки;
- борошно – 9 столових ложок.
Як виявляється піцу готувати не так той важко / Фото pixabay
Для начинки:
- сир твердий – 50 грамів;
- шинка або ковбаса – 100 грамів;
- помідор – 1 штука;
- зелень – на ваш смак.
Приготування:
- Нарізаємо ковбасу соломкою.
- На грубій тертці натираємо твердий сир.
- Миємо й нарізаємо помідор.
- Готуємо тісто. Для цього до глибокої миски відправляємо яйця й дрібку солі. Збиваємо до утворення невеликої пінки.
- В яєчну масу додаємо кефір чи сметану. Знову все збиваємо міксером.
- Просіюємо через сито пшеничне борошно. Відправляємо його до яєчної маси. Замішуємо однорідне тісто.
- На маленький вогонь ставимо сковорідку, змащуємо її олією й перекладаємо на неї тісто. Розподіляємо його по всій сковорідці.
- Рівномірно викладаємо на тісто ковбасу та помідори.
- Начинку посипаємо тертим сиром. Накриваємо сковорідку кришкою й готуємо піцу на невеликому вогні близько 10 хвилин.
Піца готова!
Нарізаємо її на порції й подаємо до столу.
Лише кілька хвилин і смачна піца на вашому столі / Фото pixabay