Як розігріти вчорашній рис у мікрохвильовці, аби він залишався розсипчастим: трюк з мережі
Джерело:
інстаграм Емілі МарайкоЗазвичай ми готуємо будь-який гарнір так, аби його вистачило не на один раз. І рис – не виключення. Однак на другий – третій день його важко розігріти, аби страва мала апетитний вигляд. Що ж, є одна хитрість, яку рекомендуємо взяти на озброєння.
Якщо у вашому холодильнику раптом стоїть вчорашній рис, спішимо вам розповісти про лайфхак, який допоможе розігріти гарнір і не перетворити його в одну суцільну грудку. Показала кулінарний секрет фуд-блогерка Емілі Марайко.
І ще Продовження "Ейфорії" та інші головні кінопрем'єри: що подивитися глядачам на OLL.TV у січні
Усе дуже просто: викладіть порцію рису на тарілку, а на нього – шматочок льоду. Далі усе накрийте пергаментом і відправте у мікрохвильовку на 2 – 3 хвилини.
Усе, що вам залишається зробити після цього, – прибрати лід, перемішати усе і насолоджуватися стравою. Смакуватиме і виглядатиме гарнір так, ніби його щойно приготували.