Якщо у вашому холодильнику раптом стоїть вчорашній рис, спішимо вам розповісти про лайфхак, який допоможе розігріти гарнір і не перетворити його в одну суцільну грудку. Показала кулінарний секрет фуд-блогерка Емілі Марайко.

І ще Продовження "Ейфорії" та інші головні кінопрем'єри: що подивитися глядачам на OLL.TV у січні

Усе дуже просто: викладіть порцію рису на тарілку, а на нього – шматочок льоду. Далі усе накрийте пергаментом і відправте у мікрохвильовку на 2 – 3 хвилини.

Усе, що вам залишається зробити після цього, – прибрати лід, перемішати усе і насолоджуватися стравою. Смакуватиме і виглядатиме гарнір так, ніби його щойно приготували.