Найкраще морозиво цього літа: приготуйте вдома кавуновий сорбет
10 серпня 2021,
10:02
Читать новость на русском
Джерело:
інстаграм Анни БіоторіумСезон кавунів у розпалі, але раптом ви уже встигли їх наїстися, пропонуємо приготувати кавуновий сорбет. Це дуже просто, смачно й корисно. Зберігайте круту ідею для охолоджуючого десерту.
Ще майже місяць літа попереду, а отже, освіжаючі напої, фрукти та десерти все ще актуальні. Для любителів кавунів усе просто, адже він і охолоджує, і спрагу втамовує, і відмінно поєднується з морозивом. Взагалі, з кавуном варто дружити..
І ще Навіщо марафонці влаштовують макаронну вечірку перед забігом і які страви для неї готують
Нутриціологиня Анна Біоторіум розповіла, як урізноманітнити споживання кавуна та приготувати з нього сорбет.
Кавуновий сорбет: покроковий рецепт
Інгредієнти
- 3 чашки (1 чашка – 250 мілілітрів) замороженого кавуна;
- 2/3 чашки кокосового молока;
- 2 чайних ложки соку лайма (за бажанням);
- Свіжа м'ята (за бажанням).
Спосіб приготування
- Кавун наріжте кубиками, а після цього відправте у морозилку (якщо ви спочатку зробите морозиво, а потім заморозите, то у вас вийде розсипчастий лід, що теж смачно, але не так красиво й не так зручно їсти).
- Після заморозки, все, що вам потрібно, – змішати всі інгредієнти в блендері. За бажанням можна додати свіжу м'яту, базилік або сік лайма.
- Перемішайте все до однорідного м'якого стану і можна подавати (решту поставте у морозилку).
Смачного!
Читайте також Як приготувати салат з манго та курки: рецепт від фітнес-тренерки