Манго – популярний тропічний фрукт з Азії. Використовують його для приготування соків, цукатів, різноманітних десертів, морозива, сорбетів. В Індії манго використовують для приготування національних страв, таких як карі та чатні.

Однак найчастіше манго їдять у свіжому вигляді. Ви зможете легко очистити цей фрукт за допомогою підручних засобів.

Цікаво Продовження "Ейфорії" та інші головні кінопрем'єри: що подивитися глядачам на OLL.TV у січні

Як очистити манго

Спосіб 1: за допомогою монетки і зубочистки

Візьміть чисту металеву монету і кілька разів проведіть її краєм по поверхні манго, щоб пом'якшити шкірку. Візьміть зубочистку і акуратно зробіть на манго поздовжній надріз.

Акуратно вставте під шкірку фрукта зубочистку і рухайте нею з боку в бік по всій довжині розрізу. Підніміть пальцем край шкіри. Зніміть шкірку і витягніть манго.


Чистимо манго легко і правильно / Фото 5-Minute Crafts

Спосіб 2: за допомогою правильного розрізу шкіри

  • Візьміть ніж і зробіть два надрізи на верхівці манго – один уздовж, а інший – впоперек фрукта.
  • Поставте фрукт на підставку.
  • Підніміть пальцем край шкіри, пробуючи чи вона знімається.
  • Зніміть з манго шкірку.


Правильний розріз допомагає легко очистити / Фото 5-Minute Crafts