Там випікають булочки з низьким вмістом вуглеводів, а потім запаковують їх у коробки, які нагадують чийсь ідеальний прес. На креативній упаковці є ілюстрація джинсів, а рука підіймає футболку, щоб продемонструвати шість булочних кубиків.

Читайте також Скільки разів на тиждень потрібно тренуватися чоловікам: відповідь фітнес-інструкторів

Натхнення для тренувань

Такі низьковуглеводні булочки щонайменше хочеться сфотографувати, кажуть відвідувачі пекарні Wu Pao Chun у місті Гаосюн.


Булочки запаковують у спеціальні коробки / Фото Manna Chu

Натомість самі виробники переконують, що такий хліб абсолютно не шкодить талії, адже містить на 40% менше цукру та має багато клітковини. Перекусити ними буде натхненням для тренувань і нарощування м’язів живота. Зберігати булочки у магазині рекомендують лише 2 дні при кімнатній температурі та 7 – при заморожуванні.


Булочні кубики пресу / Фото Wu Pao Chun

Відома мережа пекарень

  • Wu Pao Chun – це відома у Тайвані мережа пекарень.
  • Її засновником є шеф-кухар, який був першим тайванцем, що переміг у всесвітньому конкурсі пекарів. Змагання проходили у 2010 році в Парижі.
  • Пекарні Wu Pao Chun мають широкий асортимент хлібобулочних виробів, які коштують трохи дорожче, ніж ті, що пропонують інші виробники.
  • У мережі декларують, що усі їхні продукти виготовлені з високоякісних та екологічно чистих продуктів.
  • Ще однією особливістю є те, що кожна пекарня має своє унікальне меню і купити щось з нього можна тільки в цьому відділенні.