Смажена картопля в мікрохвильовці: усього 5 хвилин вашого часу
Картопля – універсальний продукт, напевно, єдиний у своєму роді. Вона придатна для будь-яких кулінарних метаморфоз і при цьому щоразу виходить по-особливому смачною. Напевно ж, і ви любите смажену картоплю. Але так не хочется, тим паче у спеку, стовбичити біля плити... То й не треба! Ви побалуєте себе ідеально підсмаженими скибочками, витративши на готування якихось 5 – 6 хвилин.
І допоможе вам у цьому мікрохвильова піч. Ось швидкий рецепт. Ловіть і смажте!
Читайте також Десерти з Soplica: топ-4 рецепти, які подарують неземну насолоду
Візьміть найпростіші продукти: саму картоплю, олію для смаження, сіль, улюблені прянощі та кріп.
Інгредієнти:
- олія – 4 столові ложки;
- картопля – 5 штук;
- перець чорний мелений;
- спеції для страв із картоплі;
- кріп;
- сіль.
Виявляється, для приготування смачної картоплі потрібно зовсім не багато / Фото pixabay
Рецепт:
- Очищаємо картоплю від шкіри, ріжемо тонкими кружальцями;
- Потім солимо, перемішуємо в мисці;
- У глибоку посудину, яку можна використовувати у НВЧ наливаємо олію;
- Викладаємо шматочки картоплі шарами в тарілку, зверху поливаємо олією;
- Ставимо тарілку в мікрохвильову піч, накриваємо кришкою;
- На звичайному режимі встановлюємо максимальну потужність НВЧ хвиль і таймер на 10 – 11 хвилин;
- Виймаємо страву з мікрохвильової печі.
Кілька нехитрих секретів і смачна картопля вже готова / Фото pixabay