Шоколадне печиво до кави: легкий рецепт смачної випічки

14 грудня 2021, 17:28
Читать новость на русском

Джерело:

i heart eating

У зимову пору найбільше хочеться шоколаду і кави. Існує безліч рецептів шоколадного десетру, але досі одним із найкращих вважають печиво.

Для приготування смачного шоколадного печива знадобиться всього 8 інгредієнтів. Їх ви можете знайти навіть у себе вдома.

Зверніть увагу Прем'єра "Зломовчання" з Ксенією Мішиною: де дивитися перший в Україні серіал-оріджинал

Шоколадне печиво


Печиво до кави за легким рецептом / Фото i heart eating

Інгредієнти:

  • пів склянки вершкового масла;
  • пів склянки білого цукру;
  • чверть склянки коричневого цукру;
  • 2 чайні ложки ванільного екстракту;
  • 1 велике яйце;
  • 120 грамів борошна;
  • пів чайної ложки харчової соди;
  • пів чайної ложки солі;
  • 1 склянка напівсолодких шоколадних чипсів або подробленого шоколаду.

Приготування

Розігрійте духовку до 350 градусів. Поставте масло в мікрохвильову піч приблизно на 40 секунд. Вершкове масло має повністю розтопитися, але не бути гарячим.

У великій мисці змішайте вершкове масло з цукром. Тоді перемішайте ваніль і яйце та все з'єднайте.


Процес приготування печива / Фото i heart eating

Додайте борошно, соду і сільта вимішуйте тісто. Воно має бути м'яким і трохи липким. Додайте шоколадну стружку.


Шоколадне печиво вдома / Фото i heart eating

Витягніть 1,5 столові ложки тіста і покладіть на деко на відстані 5 сантиметрів один від одного. Випікайте 7 – 10 хвилин або поки печиво не затвердіє. Воно буде роздуте і здаватиметься трохи недопеченими в середині. Смачного!