Літня страва, якої ви не куштували: як приготувати салат з чорницею та кавуном
17 серпня 2021,
18:34
Читать новость на русском
Джерело:
інстаграм Марини БоржемськоїЛіто – час смачних фруктів та ягід. Це означає, що варто насолоджуватися соковитими смаколиками.
Сезонний салат з чорницею та кавуном – саме те, що потрібно у спекотний день. Рецептом смачної страви поділилася фітнес-тренерка Марина Боржемська.
Цікаво Форма має значення: як обрати для страви правильний вид макаронів
Салат з чорницею та кавуном
Інгредієнти:
- Помідор жовтий – 1 штука.
- Помідор червоний – 1 штука.
- Листя салату 5 – 6 штук.
- Огірок – 1 штука.
- Чорниця – 100 грамів.
- Кавун – на свій смак.
- Виноград червоний – 8 – 10 штук.
- Сир вершковий або фета – 50 грамів.
- Кунжут – 1 чайна ложка.
- Оливкова олія, сіль, перець – на свій смак.
Салат сподобається усій родині / Фото з інстаграму Марини Боржемської
Читайте Як покращити самопочуття за допомогою харчування: короткий лікбез
Як приготувати:
- Листя салату викладаємо на тарілку.
- Помідори нарізаємо кільцями й викладаємо по колу.
- Кавун нарізаємо невеликими шматочками й додаємо у страву.
- Зверху викладаємо сир, виноград та чорницю.
- Огірки нарізаємо слайсами й прикрашаємо салат.
- Солимо, перчимо страву, скроплюємо оливковою олією та посипаємо кунжутом.
Літній салат готовий!