То як харчуватися так, щоб не зіпсувати собі здоров'я, запах в офісі та відносини з колегами? Розповідаємо, які продукти не слід використовувати, готуючи собі на роботу "тормозок".

Читайте також: Як правильно смажити філе курки: секрет ідеального приготування

Цибуля та часник

До страв, які ви плануєте з'їсти в офісі, не додавайте ні цибулі, ні часнику, навіть якщо ви їх дуже любите. Адже в приміщенні буде погано пахнути, і ваш подих теж не вирізнятиметься свіжістю.

Цибуля
Фото apetit

Сир із сильним запахом

Деякі смачнющі сири пахнуть... специфічно. Їх запах викличе гастрономічний екстаз у гурмана, але не в колег. Залиште цей делікатес для домашнього сніданку.

Ароматний сир
Фото pinterest

Риба

Шматочка оселедця досить, щоб ваших сусідів по офісу знудило від рибного запаху. Крім того, він може затриматися на вашому одязі надовго після того, як ви закінчите їсти.

Риба
Фото apetit

Капуста

Це корисний та смачний продукт, але брати його на обід в офіс не варто. Адже капусний запах буде чутно повсюди.

Капуста
Фото pinterest

Соління

Квашені капуста, огірки, помідори містять велику кількість пробіотиків, підтримуючи правильну роботу вашого організму. Однак вони видають запах, який змусить людину за сусіднім столом зненавидіти вас.

Соління
Фото pinterest

Яйця

Варені яйця – відмінне джерело білка... і смороду. Адже цей запах довго тримається в приміщенні навіть після завершення трапези. Їжте яйця на сніданок вдома і приносьте на роботу що-небудь інше, що не залишає запаху.

Яйця
Фото apetit

Фастфуд

Улюблені гамбургери або піца гарні на смак, коли ви їх їсте, але запах, який залишається після них – це зовсім інша історія. Навіть упаковка від фастфуду буде смердіти в офісі протягом декількох днів.

фаст-фуд
Фото pinterest

Гострі спеції

Люди, яким навіть подобається смак гострої їжі, не дуже люблять вдихати її запах весь день в офісі. Крім того, цей аромат може викликати напад астми або алергічну реакцію.

Гострі спеції
Фото apetit