Тому Ідеї 24 вирішили поділитися з вами смачним та легким у приготуванні рецептом морозива. Аби не гаяти час, гайда на кухню та готуйте.
Читайте також Відкриваючи легенду Żubrówka: історія створення автентичного бренду
Інгредієнти:
- Абрикос – 500 гр;
- Вершки 20 % – 500 мл;
- Згущене молоко – 300 гр.
Інгредієнти потрібно добре збити, щоб утворилася вершкова маса / Фото eating
Спосіб приготування морозива:
- У блендер поміщаємо всі інгредієнти: митий абрикос, вершки та згущене молоко. Абрикос можна замінити на будь-яку ягоду або фрукт, на ваш смак. Збиваємо протягом 3-5 хвилин.
- Виходить однорідна вершкова маса.
- Однорідну масу перекладаємо в форму, накриваємо харчовою плівкою і кладемо в морозилку на годину.
- Дістаємо, перемішуємо, ретельно розбиваємо грудочки. Знову накриваємо плівкою і кладемо в морозилку ще на годину. Повторити дану процедуру потрібно ще 2 рази через кожні 40 хвилин.
Зовсім трішки часу – і натуральне морозиво готове / Фото pixabay
Морозиво готове! Смачного!