Тож ділимося з вами секретами, як правильно їсти солодощі, а також як їх готувати та зберігати. Смачного!

Читайте також Нові нагороди Zubrowka: історія успіху найтитулованішого алкогольного бренду

Завжди свіжий торт

Навіть якщо торт розрізали, він може залишитися м'яким і свіжим. Щоб зрізи розпочатого торта не черствіли, прикладіть до них шматочки хліба, закріпивши їх зубочистками або шпажками. Тепер черствіти буде хліб, а не торт.


Фото pinterest

Зубна нитка замість ножа

Нічого кращого зубної нитки для цього не існує. Міцність нитки достатня, щоб блискуче замінити ніж. І нічого, головне, не прилипне.


Фото pinterest

Іриски своїми руками

Рецепт простий – сметана, цукор, трохи лимонки та вершкове масло. Варити, поки маса не стане тягучою і коричневою.


Фото pinterest

Льодяники на паличці

І сьогодні можна згадати дитинство, проваривши цукор на повільному вогні до карамельного кольору. Перш ніж розлити отриману масу, не забудьте змастити формочки або ложки олією.


Фото pinterest

Солодкі роли

Прихильники японської кухні можуть порадувати себе солодкими ролами.Такий десерт стане прикрасою будь-якого святкового столу. Відмінна альтернатива тістечкам або тортам.


Фото pinterest

Банан в шоколаді

Наколіть банан на паличку, занурте його в гарячий шоколад і присипте горіхами, кокосовою стружкою або кондитерської крихтою. Поки десерт вистигає, заваріть чай.


Фото pinterest

Фігура під контролем

До речі, заведіть вдома стевію. В екстракті стевії – 0 калорій, але при цьому вона солодша за цукор в 30 разів. Стевія – між іншим, натуральна харчова добавка рослинного походження.


Фото pinterest

Соковите морозиво

З 3 літрів соку можна отримати 10 порцій натурального фруктового морозива, якщо розлити напій в спеціальні формочки або місткості від йогурту. Як тільки фруктовий лід в морозилці трохи схопиться, вставте палички, за які потім зможете тримати своє морозиво.


Фото pinterest