Спробуйте приготувати цю карамель і ваші діти точно забудуть про магазинні цукерки. Адже їсти його можна просто ложкою.

Цікаво Продовження "Ейфорії" та інші головні кінопрем'єри: що подивитися глядачам на OLL.TV у січні

Рецепт карамельного соусу

Інгредієнти:

  • 60 грамів несолоного вершкового масла;
  • 100 грамів коричневого цукру;
  • пів склянки жирних вершків;
  • дрібка солі;
  • 1 чайна ложка ванільного екстракту.

Приготування

У невеликій каструлі на середньому вогні змішайте вершки, коричневий цукор, масло і сіль. Готуйте, періодично помішуючи, поки масло не розтане і маса не стане однорідною.

Доведіть до слабкого кипіння, а тоді зменште вогонь до середнього і продовжуйте кип'ятити протягом 5 хвилин, помішуючи кожну хвилину. Заберіть з вогню і додайте ванілін.