Отож, ми поділимося з вами декількома секретами зберігання м'яса без холодильника. Впевнені, вони точно вам колись знадобляться.

Читайте також Відкриваючи легенду Żubrówka: історія створення автентичного бренду

Молоко

М'ясо необхідно добре помити, а потім залити молоком. Рідина повинна його повністю покривати. Протягом двох днів м'ясо залишиться свіжим.

М'ясо у молоці
Фото pinterest

Соєвий соус

У банку помістити м'ясо, залити соусом і додати невелику кількість солі. Банку необхідно закрити кришкою так, щоб всередину не потрапляло повітря. Соєвий соус не дозволить бактеріям розмножуватися.

М'ясо у банці
Фото eating

Солона вода і перець

Шматок м'яса помити, посушити та помістити в миску з водою, в яку додати червоний або чорний перець (досить однієї ложки). Миску з м'ясом поставити у прохолодне місце.

М'ясо у солоній воді
Фото eating

Мед

Всю поверхню м'яса необхідно покрити медом, який утворює своєрідну плівку, що не дозволяє бактеріям розмножуватися. В результаті м'ясо буде залишатися свіжим. Зберігати продукт слід в прохолодному місці.

М'ясо у медові
Фото eating

Жир свинячий

Замість меду можна взяти свинячий жир. Після обробки продукт слід загорнути в пергамент і помістити в прохолодне місце. Дня три-чотири м'ясо залишатиметься свіжим.

М'ясо у пергаменті
Фото eating