Отже, ділимося лайфхаками, як зберегти зелень свіжою та ароматною.

Читайте також Відкривайте літо із Zubrowka Rose та беріть участь у розіграші крутих призів від блогерів

Свіжа вода

Поставте зелений букет в холодну воду так, щоб живці занурилися в неї на 2 – 3 сантиметри. Уже через годину ви помітите, як вони оживуть, посвіжішають і піднімуть листя.

Фото unsplash

Вода з кислотою

Перед тим як помістити зелень в воду, додайте в неї кілька крапель оцту. Кислота допомагає оживити зів'ялу зелень.
Петрушку їсть дівчина
Фото unsplash

Тривале зберігання

Якщо зелені у вас багато і ви за один раз всю не використовуєте, то є спосіб зберегти її якнайдовше. Для цього помістіть зелень в банку з водою, зав'яжіть зверху поліетиленовим пакетом і поставте в холодильник.

Петрушка у банці з водою зв'язана поліетеленовим пакетом
Фото pinterest

Реанімація зелені

Щоб швидше реанімувати зелень і повернути втрачений аромат, сполосніть її не в холодній, а в теплій воді.


Фото agromage

Контрастний душ

Зелені може повернути форму контраст температур. Помістіть її спочатку в гарячу, а потім у холодну воду.


Фото agromage