Ледь не у кожному американському фільмі чи серіалі класичний ранок починається з готової кави, яку розливають з багатопорційного заварника, та гарячих тостів. Цю традицію успішно перейняли й ми. До того варіантів начинки може бути безліч: солодка, солона, пікантна, гостра. Але єдиною умовою залишається хрумка скоринка, без якої тости уже й не тости зовсім.

І ще "Позолочене століття": велика прем'єра від творця "Абатства Даунтон"

Аби гарячі бутерброди у вас завжди виходили хрусткими, беріть на озброєння один невеличкий секрет, про який багато хто й не здогадувався. Поділився смачною хитрістю шотландський фуд-блогер Toastie King у тіктоці. Процес приготування кулінар показав на прикладі сирних тостів.

Як приготувати сирні тости з хрумкою скоринкою:
простий лайфхак

  1. Посипте сиром дно тостерниці та дайте йому трохи розплавитися.
  2. Тоді викладіть шматок хліба, зверху улюблену начинку, а на неї – другий шматок хліба.
  3. Знову посипте сиром та зачекайте хвилину – дві, поки тост не засмажиться.

Смачного!