Розповідаємо про три звичайні кухонні інструменти, за допомогою яких можна легко відокремити білки від жовтків. Ви їх точно знайдете в себе вдома.
Цікаво Добре кіно на вихідні: 11 фільмів, які піднімуть настрій
Лійка
Поставте лійку над склянкою та розбийте туди яйце. Білок стече через шийку в склянку, а жовток залишиться у верхній частині лійки.
Як відокремити за допомогою лійки / Фото 5-Minute Crafts
Ополоник
Тримайте ополоник над мискою та збийте на неї яйце. Білок стече в миску, а жовток залишиться на шумівці.
Ополоник теж легко відокремлює яйце / Фото 5-Minute Crafts
Ложка
Розбийте в миску яйце. Візьміть ложку та обережно відокремте жовток від білка.
Витягніть жовток ложкою / Фото 5-Minute Crafts