Вибухове шоколадне печиво з 6 інгредієнтів: легкий рецепт на новорічний стіл
Джерело:
GHХрустке зовні та м'яке всередині – ідеальне печиво на новорічний стіл для друзів та рідних. Для приготування вам знадобиться всього лиш 6 складників.
Це шоколадне печиво гарантовано здивує ваших рідних на новорічні свята. Його до того ж можна готувати в будь-яку пору. Смаколики – бюджетні і дуже смачні.
Цікаво Замість Грінча – Крампус: нетипові стрічки, які варто переглянути перед Новим роком
Легкий рецепт смачного шоколадного печива
Інгредієнти:
- 450 грамів цукру;
- 150 грамів несолодкого какао;
- пів чайної ложки солі;
- 4 великих яєчних білки;
- 1 столова ложка ванільного екстракту;
- 180 грамів напівсолодкої або гіркої шоколадної стружки.
Приготування
Розігрійте духовку до 150 градусів. Застеліть дві форми для печива пергаментним папером та злегка змастіть антипригарним кулінарним спреєм.
У великій мисці збийте кондитерський цукор, какао та сіль. Додайте яєчні білки, ванілін і ретельно перемішайте дерев'яною ложкою до однорідності. Додайте шоколадну стружку. Відставте тісто на 5 хвилин. Якщо ваше тісто занадто рідке, накрийте кришкою і поставте в холодильник на 10 хвилин.
Викладайте тісто столовими ложками на відстані 5 сантиметрів один від одного на деко. Випікайте від 13 до 15 хвилин або до застигання. Залиште охолонути на формочках 3 хвилини. Потім за допомогою лопатки обережно перекладіть на решітку до повного охолодження.
Рецепт шоколадного печива на новорічний стіл / Фото GH