Однією з таких є вівсяномлинець. Про те, як його готувати та яку начинку використовувати, розповіла дієтологиня Світлана Фус.

Цікаво Післявихідний день: як прийти в форму та що їсти після вечірки

Що готувати на сніданок

Варіантів корисних сніданків зараз неймовірно багато. Один з безперечних лідерів у цій категорії – вівсянка. Але багато людей стикаються з тим, що вівсянка не дає відчуття ситості на кілька годин. Той, кому вона підходить, відчуває себе ситим протягом 3 – 4 годин, а когось буквально за годину долає голод,
– зазначила Фус.

Альтернативою стане вівсяномлинець. Він може бути як солодким, так і солоним – все залежить від ваших уподобань.

Вівсяномлинець можна приготувати з будь-якою начинкою / Фото cook-s

Корисно Як прибрати жир з сідниць, стегон та ніг: найефективніший спосіб

Для приготування потрібно змішати 1 яйце, 3 столові ложки молока та 3 столові ложки вівсяних пластівців. Також додаємо дрібку солі (якщо ви готуєте солодкий варіант, замість солі додайте трохи меду). Даємо суміші настоятися (достатньо 5 хвилин), після чого відправляємо її на антипригарну сковороду й обсмажуємо з двох сторін до готовності.

Варіанти начинки для вівсяномлинця

  • Сир, вишня чи черешня, кокосова стружка.
  • Ягідно-сирна начинка.
  • Сир, яблука, мед, щіпка кориці.
  • Консервований тунець чи сьомга і зелень.
  • Листя салату, відварна курка й огірок.
  • Помідори, зелень, оливки, твердий сир.
  • Обсмажені гриби, цибуля і сир.