Що буде, якщо у фарш для котлет додати чарку горілки: результат вас здивує
20 січня 2022,
13:31
Читать новость на русском
Джерело:
"Белновости"Мабуть, у кожного, хто любить готувати, є свій фірмовий рецепт улюблених котлет. Але досвідчені кулінари інколи у фарш додають ще й трохи горілки. Розповідаємо, який ефект дає цей незвичний інгредієнт.
Чому додають у фарш для котлет горілку
Усі знають, що для приготування котлет потрібно мати під рукою, крім фаршу, хліб, яйця та цибулю. А ось про горілку мало хто чув. Проте досвідчені господині часто додають спиртне. Тоді котлети виходять неймовірно ніжними, соковитими та смачними.
Цікавий факт: горілка робить м'ясо ароматнішим. Алкоголь підкреслює найкращі смакові якості котлет.Коли потрібно додавати горілку у котлети
- Спочатку фарш замісіть разом з розмоченим хлібом, яйцем, цибулею та улюбленими приправами.
- Тоді можна вилити чарку горілки та знову усе добре перемішати.
- Аби котлети не були розлізлими, потрібно м'ясо "відбити". Для цього візьміть трохи фаршу у долоню та акуратно киньте назад у посудину. Повторіть це кілька разів.
Якщо ви плануєте завдяки горілці лише підсилити смак, то після додавання алкоголь можна одразу смажити котлети. А якщо ж ви хочете, щоб страва була ніжнішою, дайте фаршу трохи настоятися у холодильнику.
Домашні котлети / Фото 1000.menu