Ми вирішили поділитися з вами лайфхаками, які допоможуть вам впоратися з піцою. Отож, ловіть поради та гайда на кухню.

Читайте також Нові нагороди Zubrowka: історія успіху найтитулованішого алкогольного бренду

1. Без ножа

Різати піцу зручно спеціальним ножем-коліщатком, але що робити, якщо ні спеціального, ні звичайного ножа взагалі немає під рукою?

CD-диск і ручка виручать у важку хвилину. Протягніть ручку в дірку диска і, тримаючись за ручку, як за рукоятку, котите диск по піці, акуратно розрізаючи її.


Фото pinterest

2. Піца з підігрівом

Відмінний хак для всіх власників підігріву сидінь. Поки ви везете піцу додому, включіть підігрів сидіння під піцою, щоб довезти її теплою.


Фото unsplash

3. Як розігріти піцу без плити

Якщо плита зайнята, а мікрохвильовка відсутня, розігріти шматочок піци можна на прасці, застеливши її підошву харчовою фольгою. Кілька хвилин – готово.


Фото pinterest

4. Компактна упаковка залишків

Частину піци упакуйте компактно, щоб поставити коробку в холодильник і не зайняти в ньому занадто багато місця. Відірвіть кришку, зігніть коробку навпіл і ставте міні-упаковку в холодильник.


Фото pinterest

5. Без тарілок

Коли є піца, але немає тарілок, зазвичай їдять з коробки. Але це незручно. Як вчинити?

Відірвіть кришку коробки та розірвіть її на чотири частини. Вийде чотири тарілки для порційних шматочків піци. Виглядає неестетично, але зате практично, зручно і просто.


Фото pinterest

6. Розігрів піци

Щоб розігріта піца була соковитішою, помістіть її на тарілку зі склянкою води та погрійте в мікрохвильовці.


Фото pinterest

7. Як непомітно "поцупити" шматок піци

Це дуже просто. Виріжте широку смужку з середини піци, з'єднайте половинки та повторіть "операцію" з іншого боку. З'єднайте шматочки в коло, наріжте традиційними кусочками та подавайте до столу з задоволеним виразом обличчя: найбільші шматки все-таки дісталися вам!


Фото pinterest

8. Дуже хрустка скоринка

Візьміть вилку та виконайте в тісті для піци проколи з її допомогою. При запіканні волога буде йти через отвори, що дозволить тісту стати ще більш хрустким.


Фото unsplash