Зараз ми розкриємо всі секрети. А вам залишається придбати найсвіжіший ошийок.

Читайте також Яскраві коктейлі із Zubrowka зі справжнім літнім вайбом – частина 5

Шашлик зі свинячого ошийка – м'який та соковитий, треба лише правильно його замаринувати.

Інгредієнти:

  • Свинячий ошийок – 2 кг.
  • Ріпчаста цибуля – 1 кг.
  • Спеції для шашлику – на ваш смак.
  • Сіль, чорний перець – на ваш смак.


Щоб шашлик вийшов смачним, ретельно добирайте м'ясо / Фото pixabay

Приготування:

  1. Ріжемо м'ясо на кубики середніх розмірів, приблизно як 4 сірникових коробки.
  2. Ріжемо цибулю півкільцями. Поміщаємо її в посуд для маринування і злегка перемішуємо, щоб вона дала сік.
  3. Кладемо до цибулі м'ясо і все перемішуємо.
  4. Додаємо приправу, перемішуємо.
  5. Додаємо оцет і знову перемішуємо.
  6. Залишаємо м'ясо маринуватися години на дві – три.
  7. Перед тим як почати нанизувати м'ясо на шампури, солимо його.
  8. Смажимо шашлик, розташовуючи шампури над розжареним вугіллям.
  9. Готовий шашлик подаємо з кетчупом або соусом з томатів власного приготування.


Маринад безпосередньо впливає на смак шашлику / Фото pixabay

Томатний соус для шашлику

Інгредієнти:

  • Помідори – 200 г.
  • Часник – 4 зубчики.
  • Зелень петрушки – на ваш смак.


Смачний соус додасть пікантності шашлику / Фото pixabay

Інструкція по приготуванню:

Всі інгредієнти кладемо в блендер і подрібнюємо протягом двох хвилин на повній потужності. Соус готовий.