Мандариновий пиріг з мінімум інгредієнтів: рецепт найноворічнішого десерту

12 грудня 2021, 13:03
Читать новость на русском

Ми знаємо ще одну причину, чому вам терміново потрібно запастися стиглими мандаринками. Приготувати цей найноворічніший пиріг повинен кожен. Ну а без головного зимового фрукта, як ви розумієте, тут не обійтися.

Як легко приготувати мандариновий пиріг, який сподобається і малечі, і дорослим, розповів фіналіст шоу МастерШеф Микола Люлько. Запевняємо, цей ароматний десерт, який стане ідеальним доповнення до чаю, ви готуватимете ще не раз. Саме час зберегти рецепт і трішки поекспериментувати на кухні разом з Ідеї 24!

І ще "І просто так…": де дивитися прем'єру продовження серіалу "Секс і місто"

Мандариновий пиріг: покроковий рецепт

Інгредієнти:

  • Мандаринки – 7 великих штук;
  • Яйця – 220 грамів;
  • Цукор – 140 грамів;
  • Борошно – 120 грамів
  • Ванільний цукор – 10 грамів.

Спосіб приготування:

  1. Почистіть мандаринки та розділіть їх навпіл. Якщо є кісточки – видаліть їх.
  2. Міксером збийте яйця зі звичайним та ванільним цукром.
  3. Далі поступово додайте просіяне борошно і перемішайте.
  4. Мандарини викладіть на встелену пергаментом форму для запікання та залийте готовим тістом.
  5. Відправте пиріг на 40 хвилин у духовку при 180 градусах.

Важливо! Коли пиріг буде готовий, переверніть його мандаринами вгору.

Смачного!

Читайте також Зимовий рецепт до чаю: готуємо смачний горіховий пиріг з хурмою

Текст публікації Миколи Люлько:

Мандариновий пиріг

Для тіста:
Яйця 220 грамів
Цукор 140 грамів
Борошно 120 грамів
Ванільний цукор 10 грамів

Це найпростіший рецепт тіста на бісквіт! Найголовніше добре збити яйця та спокійно ввести борошно невеликими порціями.

Мандарини 7 штук (вибирати великого розміру).
Випікаємо при 180 градусах 40 хвилин.