Без шкідливих добавок, без великої кількості олії такі чипси із задоволенням будуть їсти всі: і дорослі, і дітки. Для приготування варто обирати молоді кабачки, у яких повністю не сформувалося насіння.

Цікаво Олімпіада-2022 в Пекіні: де дивитися спортивні змагання

Рецепт корисних чипсів

Інгредієнти:

  • 4 жовті кабачки, нарізані кружечками;
  • 4 столові ложки оливкової олії;
  • 1 склянка подрібненого пармезану;
  • 3 столові ложки подрібненої свіжої чи розмороженої петрушки;
  • пів чайної ложки часникового порошку;
  • 1 склянка сметани;
  • 1 столова ложка лимонного соку;
  • сіль та перець.

Приготування

Розігрійте духовку до 200 градусів і застеліть деко пергаментним папером. У великій мисці змішайте нарізані кабачки і оливкову олію. Щедро приправте сіллю та перцем.

У неглибокій мисці змішайте пармезан і петрушку. По одному занурюйте кабачки в суміш, а потім викладайте на підготовлене деко. Випікайте до золотистого і хрусткого кольору приблизно 30 хвилин.

Тим часом приготуйте соус: у невеликій мисці змішайте сметану, лимонний сік і петрушку. Приправте сіллю і перцем. Подавайте чипси із соусом. Смачного!

Рецепт чипсів: дивіться відео