Дієтологиня Надія Пахірко говорить з власного досвіду, що під час схуднення найважчий час – це вечеря. Коли рідні за одним столом їдять вашу улюблену їжу, а ви поруч мусите обходитися прісною дієтичною стравою. Але це легко можна виправити. Навіть й на дієті можна харчуватися смачно й різноманітно. Головне – готувати правильно й з правильних продуктів.

І ще Вишукана вечеря з простих продуктів: свинина з макаронами у сметанно-томатному соусі

Надія Пахірко поділилася рецептом оригінальної вечері для тих, хто худне. Фахівець запевняє, цей теплий салат сподобається усій сім'ї.

Теплий салат з філе та овочами

Інгредієнти:

  • Філе курки – 160 грамів;
  • Перець червоний солодкий – 250 грамів;
  • Квасоля стручкова – 200 грамів;
  • Кунжут – 5 грамів;
  • Листя салату айсберг – 150 грамів;
  • Оливкова олія – ​​30 мілілітрів.

Спосіб приготування:

  1. Поставте варити куряче філе до повної готовності, а тим часом підготуйте решту овочів.
  2. Розріжте перець навпіл, почистіть від насіння та запечіть у духовці.
  3. Квасолю відваріть протягом двох хвилин.
  4. Відварену курку та перець поріжте вузькими смужками.
  5. Змішайте всі інгредієнти, посоліть, додайте паприку та заправте олією, а при подачі посипте кунжутом.

Смачного!

Читайте також Ситний салат на вечерю: порада нутриціолога

Теплий м'ясний салат
Теплий м'ясний салат / Фото instagram

Текст публікації Надії Пахірко:

Ми вже не раз говорили, що під час схуднення найважчий час – це вечеря. Коли близькі за одним столом їдять смачну жирну смажену їжу, а ви поруч з мізерним дієтичним блюдом.

Як правило, ввечері хочеться відпочити, розслабитися після роботи, з'їсти чогось смачненького. Тут і відбуваються найчастіше зриви. Тому що прісна і несмачна вечеря не витримує конкуренції зі свинячими котлетами та смаженою картоплею.

Всі ви знаєте мій секрет успіху – це різноманітність смачних рецептів в меню для схуднення. Саме тому я зберігаю свою вагу вже понад 3 роки. При цьому вечеряю і піцою, і млинцями, і навіть домашніми булочками з корицею. Щоб не бути голослівною, дарую вам рецепт смачної оригінальної вечері. Спробуйте приготувати цей салат і переконайтеся, що і вам сподобається і, можливо, ваші близькі погодяться приєднатися до вас.

Теплий салат з філе і овочами

КБЖУ на 100 грамів: 75/6/4/3

Інгредієнти:

Філе курки – 160 грамів;
Перець червоний солодкий – 250 грамів;
Квасоля стручкова – 200 грамів;
Кунжут – 5 грамів;
Листя салату айсберг – 150 грамів;
Оливкова олія – ​​30 мілілітрів.

Готуємо:

Перець очистити від насіння, розрізати на половинки, запекти в духовці.
Квасолю відварити протягом двох хвилин.
Відварну курку порізати вузькими смужками, перець також порізати вузькими смужками.
Змішати всі інгредієнти, посолити, додати паприку, заправити олією, посипати кунжутом.