8 кулінарних секретів, які виручатимуть вас щодня

28 червня 2021, 11:50
Читать новость на русском

Смачно попоїсти люблять усі, навіть ті, хто рахує кожну калорію. А от готувати – не кожен. Переглядаючи кулінарний глянець, ми уявляємо собі процес чистеньким, простеньким і дуже естетичним. Насправді ж приготування їжі перетворюється для декого на пекельний квест із зовсім не гламурним результатом.

Тому для тих, хто таки насмілився підкорити кухню, ми зробили добірку дуже корисних хитрощів. Упевнені, про деякі з них ви навіть не здогадувалися.

Читайте також Де літо, там Zubrowka: масштабна івент-арена "Морвокзал" запрошує на концерти просто неба

Натерти м'який сир можна легко

Якщо потрібно натерти м'який сир, спочатку його підморозьте. Пів години в морозилці – і проблема прилипання до терки сиру буде вирішена. М'який сир стане твердим і його легко можна потерти.


Фото pinterest

Спекти кекси без формочок

Хочеться кексів, а формочок немає? Вихід є. Використовуйте пергаментний папір. Кекси, приготовані таким способом, вирізняються індивідуальним "дизайном".


Фото pinterest

Видалити насіння без проблем

Ложка для морозива, а така є майже у всіх, швидко видалить насіння з кабачка, баклажана або огірка.


Фото pinterest

Приготувати м'яке м'ясо

Не соліть коли попало. Сіль стане причиною передчасного виділення соку. Посоліть в кінці. В ідеалі – прямо в тарілці.


Фото pinterest

Секрет гарного настрою досить простий! Потрібно лише запросити найкращих друзів, взяти Zubrowka Rose, тонік, лід та разом заміксувати гарний настрій.

Якщо закінчився майонез

Якщо майонез закінчився – не панікуйте. Якщо є сметана, додайте в неї жовток яйця і гірчицю. Такий майонез точно буде не гірше купленого.


Фото eating

Зварити смачну молочну кашу

А ви знали, що рис, перловка, овес та інші – дуже довго розбухають в молоці. Маючи намір зварити молочну кашу, доведіть крупи до напівготовності у воді та лише потім додайте молоко.


Фото eating

Надати страві пікантності

 У цьому вам допоможе часник. Але додавати часник в страву зовсім не обов'язково. Просто протріть тарілку розрізаним зубчиком часнику перед тим, як маєте покласти на неї страву.


Фото eating

Розрізати яйце без крихт

Проблема розсипання жовтка при різанні яйця легко вирішується, якщо змочити ніж у холодній воді. Тепер часточки та кубики будуть акуратними.


Фото eating